Press enter to see results or esc to cancel.

Nå nærmer det seg betalansering…

…av et papirløst verktøy for alle gründere, daglig ledere, styreformenn, finansdirektører og forretningsførere!

  • Arbeidet med plattformen pågår for full styrke og vi har på det meste hatt 8 programmerere i sving gjennom Syncano plattformen. Målet er å begynne testing mot utvalgte kunder i sommer, og da skal all funksjonalitet rundt selskapsetablering, aksjebok og emisjoner være på plass.

 

  • BizBot er i ferd med å gjennomføre en emisjon, som tar sikte på å tilføre oss inntil 1.5 millioner kroner, men også viktig kompetanse. Vi ønsker oss kvaliteter som: business development, profesjonelt styrearbeid, utviklere og AI/Machine learning kompetanse. Vi har avholdt flere gode møter i så henseende.

 

  • Vi har mottatt støtte fra Innovasjon Norge på 100.000 kroner i en prosess som tok 3 arbeidsdager. Konsulenten mente at dette var en av de beste brukercasene han hadde sett i år. Nøkkelord var bruken av akselleratoren TheFactory, samarbeid med en offentlig etat (Brønnøysund) og partnerskap med større selskaper i finansindustrien (Nordea, KPMG, DLA Piper, Itera). Sammen skal dette resultere i en billigere og mer brukervennlig løsning for aksjeeiere og gründere i Norge.

Smakebit av BizBot før betalansering:

Mvh

Didrik Martens og Richard Paulsen

Kontakt oss på didrik@bizbot.no eller richard@bizbot.no